Individuele training

Individuele training

‘De mindfulnesstraining werd bij mij een coachingstraject, waarna ik het plezier in mijn huidige werk terug heb gevonden’

Ik wil dat je naar mij luistert zonder te oordelen

Ik wil dat je je mening geeft zonder te adviseren

Ik wil dat je me vertrouwt zonder eisen te stellen

Ik wil dat je me helpt zonder te proberen voor me te beslissen

Ik wil dat je voor me zorgt zonder over me heen te lopen

Ik wil dat je naar me kijkt zonder jouw zaken op mij te projecteren

-Jorge Bucay-

Het kan ook in je eentje

Wie kent het niet? Vastzitten in de eigen gedachten die ook nog eens rondjes draaien. Duizelingwekkend en naar. Soms kan het prettiger zijn om een individuele mindfulnesstraining te volgen en op deze wijze wordt het een vorm van coaching. Het grote verschil met veel andere coachingstrajecten is dat de mindfulness veel meer uitgaat van de situatie zoals die is. Het is een bewustwordingsproces waarin soms grote veranderingen plaatsvinden, maar waaruit ook kan blijken dat ‘anders’ kijken al iets heel moois oplevert. Het klinkt allemaal niet heel spectaculair, maar de zin ‘het is er allemaal al’ kan voor heel veel mensen zeer helend werken.

De basis van dit traject is hetzelfde als de reguliere training, maar er wordt meer aandacht besteed aan de specifieke problemen die er spelen. Een individuele training bestaat, net als de groepstraining, uit 8 sessies. In plaats van 2,5 uur duren de sessies 1,5 uur. Een stiltedag wordt niet individueel aangeboden, maar deelname aan de stiltedag van de reguliere groep is mogelijk.